Schutting plaatsen Zwolle2019-07-26T07:38:34+00:00

Schutting plaatsen Zwolle

U wilt een nieuwe schutting laten plaatsen in Zwolle. Wie schakelt u dan in? U wilt uiteraard zeker weten dat u de beschikking krijgt over een hoogwaardige en duurzame schutting met een fraaie uitstraling. Daarnaast moet deze ook vakkundig worden geplaatst en wilt u niet te veel betalen. Er zijn talloze bedrijven die u aan een nieuwe schutting kunnen helpen en deze voor u kunnen plaatsen. Voor de meeste bedrijven zijn dit echter nevenactiviteiten. Wij doen dit anders. Een nieuwe schutting plaatsen in Zwolle, laat u verzorgen door Lindeman Schuttingen.

Waar schuttingen voor de meeste bedrijven een bijzaak vormen, zijn wij elke dag de hele dag hiermee bezig. Dit komt op diverse manieren tot uiting. Allereerst leveren wij u de hoogste kwaliteit. Wij werken louter met kwalitatieve, duurzame houtsoorten afkomstig van de beste leveranciers. Deze worden verwerkt tot prachtige schuttingdelen die worden geplaatst door onze eigen, vakbekwame en ervaren mensen.

Kies die schutting die helemaal bij u past

Bij ons bestelt u niet zomaar een schutting. Als wij uw schutting plaatsen in Zwolle of omgeving, krijgt u altijd een schutting die helemaal bij u past. Wij zijn specialist op het gebied van beton/hout schuttingen. Door prachtige houten delen te plaatsen tussen betondelen, ontstaat niet alleen een karakteristieke uitstraling, maar zult u ook beschikken over een bijzonder stevige en duurzame schutting die vele jaren lang mooi blijft.

Wij bieden u de keuze uit de houtsoorten vuren, grenen, douglas of hardhout, in combinatie met witgrijs, antraciet of zwart beton. Elke schuttingdeel wordt perfect en hoogwaardig afgewerkt met RVS-schroeven en een afdeklat. Door de verschillende combinaties kunt u altijd een schutting samenstellen die helemaal bij u past.

Ervaar onze uitstekende prijzen in een vrijblijvende offerte

Wilt u door ons een nieuwe schutting laten plaatsen in uw tuin in Zwolle of omgeving? Dat begint uiteraard bij een offerte. Wij verzorgen deze graag en geheel vrijblijvend voor u. Vul het formulier in, laat ons weten welke afmetingen u nodig hebt en of u een poort wilt. Eventueel kunt u ter verduidelijking een situatieschets meesturen. Na ontvangst van uw aanvraag, zorgen wij zo snel mogelijk voor een op maat gemaakte en scherp geprijsde offerte.