Schutting plaatsen Almere2021-12-15T10:49:52+00:00

Schutting plaatsen Almere

Wilt u in uw tuin in Almere een nieuwe schutting laten plaatsen? Dan is Lindeman Schuttingen hiervoor de aangewezen partij. We zijn een specialist op het gebied van schuttingen: kwaliteit en betrouwbaarheid is voor ons vanzelfsprekend. Het is onze taak en missie om u van de beste én mooiste schutting te voorzien.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
“Goede kwaliteit en heel netjes geplaatst.”
Bron: review Arthur (december 2021)

Offerte aanvragen?

 

Offerte schutting Almere

Lindeman Schuttingen heeft al veel schuttingen geplaatst in Almere. Iedere tuin is anders en we denken graag met u mee om een schutting te kiezen die bij de tuin en uw budget past. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat: vertel ons de benodigde afmetingen van uw gewenste schutting in Almere en wij komen snel bij u terug met een scherp en op maat gemaakt voorstel. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen.

Materialen Schutting

Wij werken met duurzame materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Laat u een nieuwe schutting plaatsen in Almere, dan wilt u dit natuurlijk niet binnen een paar jaar weer laten doen. Daarom bieden wij bijzonder stevige schuttingen met een prachtige, luxe uitstraling: wij werken bijvoorbeeld alleen met betonnen palen, omdat deze duurzamer, steviger en langer houdbaar zijn.

Waarom een beton/hout schutting laten plaatsen?

Bij schuttingen is duurzaamheid net zo belangrijk als uitstraling. Hoe vaak laat u nu een nieuwe schutting plaatsen? Dat doet u misschien eens in de tien tot twintig jaar. Dus wanneer u dit laat doen, wilt u zeker weten dat het ook echt goed gedaan wordt. Kiezen voor Lindeman Schuttingen, betekent kiezen voor zekerheid. Schuttingen doen wij er niet slechts bij: het leveren en plaatsen hiervan heeft onze dagelijkse focus.

Robuuste schutting

U kiest voor een beton/hout schutting vanwege de stevigheid en de unieke uitstraling. Omdat de robuuste betondelen stevig in de ondergrond worden vastgezet, weet u dat u de beschikking krijgt over een schutting die tegen de elementen bestand is en die tegen een stootje kan. Mooi wordt uw schutting ook, want wanneer wij uw schutting plaatsen in Almere, kunt u deze zelf samenstellen. Kies uit de houtsoorten grenen, vuren, douglas of hardhout en kies voor betondelen in witgrijs, antraciet of zwart. Zo creëert u altijd een schutting met een uitstraling die helemaal bij uw smaak en tuin past.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
“Echt top gewerkt Bas, snel kundig en mooie schuttingen tegen een goede prijs. Ondanks de stromende regen bleef je gewoon doorgaan.”
Bron: review Henny (november 2021)

 

Vrijblijvende schutting offerte

Een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Mail dan een korte omschrijving met de gewenste lengtes (eventueel met een situatieschets), voorzien van; uw naam, woonplaats en telefoonnummer naar : info@lindeman-schuttingen.nl of maak gebruik van onderstaand formulier.