Schutting plaatsen Almere2019-07-26T07:35:09+00:00

Schutting plaatsen Almere

Wilt u in uw tuin in Almere een nieuwe schutting laten plaatsen? Dan zijn wij hiervoor de aangewezen partij. Wij zijn Lindeman Schuttingen. Zoals onze naam al doet vermoeden: wij zijn een specialist op het gebied van schuttingen. Dat is het enige waar wij ons mee bezighouden. Het is onze taak en missie om u van de best en mooist mogelijke schutting te voorzien. Wij hebben daarom gekozen voor een prachtig en tijdloos type schutting: de beton/hout schutting. Laat u een nieuwe schutting plaatsen in Almere, dan wilt u dit natuurlijk niet binnen een paar jaar weer laten doen, omdat gebleken is dat uw schutting niet stevig genoeg is. Daarom bieden wij u bijzonder stevige schuttingen met een prachtige, luxe uitstraling.

Waarom een beton/hout schutting laten plaatsen?

Bij schuttingen is duurzaamheid net zo belangrijk als uitstraling. Hoe vaak laat u nu een nieuwe schutting plaatsen? Dat doet u misschien eens in de twintig jaar. Dus wanneer u dit laat doen, wilt u zeker weten dat het ook echt goed gedaan wordt. Kiezen voor ons, betekent kiezen voor zekerheid. Schuttingen doen wij er niet slechts bij: het leveren en plaatsen hiervan heeft onze dagelijkse focus.

U kiest voor een betonnen en houten schutting vanwege de stevigheid en de unieke uitstraling. Omdat de robuuste betondelen stevig in de ondergrond worden vastgezet, weet u dat u de beschikking krijgt over een schutting die tegen de elementen bestand is en die tegen een stootje kan. Mooi wordt uw schutting ook, want wanneer wij uw schutting plaatsen in Almere, kunt u deze zelf samenstellen. Kies uit de houtsoorten grenen, vuren, douglas of hardhout en kies voor betondelen in witgrijs, antraciet of zwart. Zo creëert u altijd een schutting met een uitstraling die helemaal bij uw smaak en tuin past.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u

Vul het formulier op de website in, vertel ons de benodigde afmetingen van uw schutting en wij komen snel bij u terug met een scherp en op maat gemaakt voorstel voor het plaatsen van en nieuwe schutting in uw tuin in Almere, al dan niet in combinatie met een poort. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen.