Hout Beton Schutting Bussum2019-07-26T07:23:24+00:00

Hout Beton Schutting Bussum

Bent u op zoek naar de mooiste hout/beton schutting in Bussum die helemaal bij uw tuin en smaak past? Zoek dan niet verder: u hebt deze gevonden. Wij zijn Lindeman Schuttingen en al jarenlang specialist op het gebied van houten schuttingen met betonsystemen. De combinatie van hout en beton is een bijzondere en maakt elke tuin extra mooi. Daarbij is dit type schutting ook nog eens bijzonder stevig. Met een schutting van ons weet u zeker dat uw tuinomheining vele jaren stevig zal staan.

Wat wilt u nog meer?

Scherpe prijzen, hoogstwaarschijnlijk. Ook vanuit dat opzicht maakt u met ons de perfecte keuze. Omdat wij hebben gekozen ons te specialiseren op het gebied van dit type schuttingen, profiteert u van ijzersterke prijzen. Wij kunnen scherp inkopen en u profiteert hiervan. Bovendien zijn niet alleen onze schuttingen goed geprijsd; ook voor het plaatsen betaalt u een scherp tarief.

Wat voor hout/beton schutting voor uw tuin in Bussum mogen wij leveren?

U hebt wellicht al een idee van hoe uw nieuwe hout/beton schutting in uw tuin in Bussum eruit moet komen te zien. De kans is zeer groot dat wij u deze schutting kunnen leveren. U kunt namelijk zelf de combinatie kiezen die u het mooiste vindt. Gaat u voor hardhout, vuren, douglas of grenen? En wilt u dit in combinatie met zwart, antracietgrijs of witgrijs beton?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag met het samenstellen van de mooiste hout/beton schutting in Bussum. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en uitstraling van de diverse houtsoorten.
Bent u benieuwd naar wat uw nieuwe schutting u gaat kosten? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Via het contactformulier kunt u aangeven naar welke houtsoort en betonkleur uw voorkeur uitgaat en ons laten weten welke maten u nodig hebt. Indien u wilt, kunt u ter verduidelijking een situatietekening aanleveren, maar dit is uiteraard verplicht. Wilt u ook een poort in dezelfde stijl? Laat het ons weten. Wij komen snel bij u terug met een persoonlijk voorstel en een zeer goede prijs.