Hout Beton schutting Almere2019-07-26T07:22:36+00:00

Hout Beton schutting Almere

Almere is een stad waar al een aantal jaren in hoog tempo veel woningen worden gebouwd. Nieuwe woningen betekent ook nieuwe tuinen. Geen wonder dus dat Lindeman Schuttingen een veelgevraagde specialist is geworden voor het plaatsen van een hout/beton schutting in Almere. Natuurlijk niet alleen bij nieuwbouwwoningen: voor iedereen in Almere die zijn of haar tuin van extra uitstraling wil voorzien, hebben wij een prachtige nieuwe schutting tegen een scherpe prijs.

De hout/beton schutting is zeer populair

Wie een nieuwe schutting wil laten plaatsen, kan kiezen uit diverse stijlen en materialen. Zoveel mensen, zoveel smaken, maar een ding is zeker: veel mensen kiezen voor de uitstraling van een schutting waarin hout met beton wordt gecombineerd. Dit is zowel elegant als robuust en past in elke tuin, of u nu een natuurtuin, klassieke tuin of moderne en strakke tuin hebt.

Keuze uit diverse combinaties

Een van de redenen waarom dit type schutting zo populair is, is omdat u bij ons de keuze hebt uit verschillende materialen en kleuren. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor een houtsoort en een kleur beton die bij uw smaak en tuin passen. Wij bieden u keuze uit grenenhout, vurenhout, douglashout of hardhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken, structuur en kleur. Onze betonsystemen worden geleverd in de kleuren witgrijs, antraciet en zwart. U kiest dus helemaal welke combinatie u wilt maken en stelt daarmee de ideale schutting samen. Zo krijgt u de mooiste hout/beton schutting in uw wijk in Almere.

De mooiste hout/beton schutting in Almere tegen de beste prijs

Wanneer u uw hout/beton schutting voor uw tuin in Almere bij ons bestelt, bent u niet alleen verzekerd van de allerbeste kwaliteit en riante keuzemogelijkheden; wij leveren en plaatsen namelijk ook tegen verrassend scherpe prijzen. Wij hanteren een scherpe prijs per meter inclusief plaatsing. Ook een eventuele bijpassende poort kunnen wij voor u verzorgen. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat alle schermen perfect en stevig in de grond komen te staan en fraai worden afgewerkt met RVS-schroeven en afdeklatten. Zelfs in een grote tuin kunt u dus voordelig een prachtige nieuwe schutting van hout en beton laten plaatsen.