Douglas schutting Zwolle2019-09-30T20:45:46+00:00

Douglas schutting Zwolle

Woont u in Zwolle en hebt u behoefte aan een nieuwe schutting in uw tuin? Dan kan Lindeman Schuttingen u perfect van dienst zijn. Wij zijn de specialist op het gebied van beton/houten schuttingen en leveren deze in talloze soorten. Een van de soorten die sterk in opkomst is, is de schutting van beton en Douglas hout. Zegt dit u niet zo veel? Dat kan. Het is een iets minder bekende houtsoort, mar wij weten inmiddels: wanneer u hier kennis mee hebt gemaakt, is de kans groot dat u ook een Douglas schutting bij u in Zwolle wilt laten plaatsen.

Een nieuwe Douglas schutting bij u in Zwolle? Dit zijn de voordelen

Een schutting kan nog zo veel voordelen en unieke eigenschappen hebben; u wilt in de eerste plaats uiteraard een schutting die mooi is. Een schutting die iets toevoegt aan uw tuin en de uitstraling hiervan helemaal afmaakt. Wat dat betreft kunnen wij u verzekeren: u zult de fraaiste Douglas schutting in Zwolle en omgeving krijgen. In de eerste plaats vanwege het prachtige hout dat wij leveren, maar ook omdat onze schuttingen zijn voorzien van hoogwaardige betonsystemen die in drie verschillende kleuren leverbaar zijn: grijswit, antraciet en zwart. Zo kunt u eenvoudig kiezen voor de kleur beton die u het mooiste bij het hout en uw tuin vindt staan.
Wat is deze schutting nog naast mooi? Wat dacht u van ontzettend duurzaam. Het hout is afkomstig vanuit duurzame kap en ook de schutting zelf mag dit predicaat gerust dragen: hij is zeer stevig, verweert slechts zeer minimaal en zal vele jarenlang mooi en stevig blijven.

Bent u overtuigd? Neem contact op voor meer informatie of een offerte

Bent u benieuwd wat zo’n prachtige Douglas schutting in uw tuin u gaat kosten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij rekenen zeer scherpe prijzen. Niet alleen voor het leveren van uw Douglas schutting, maar ook voor het plaatsen overal in Zwolle. Vertel ons welke afmetingen u nodig hebt (ook van de eventuele poort) en wij komen snel bij u terug met een op maat gemaakt voorstel.