Douglas schutting Naarden2019-09-30T20:44:42+00:00

Douglas schutting Naarden

Wat voor eisen stelt u aan uw nieuwe schutting? Deze moet er allereerst natuurlijk mooi uitzien en bij uw smaak en tuin passen. Ook wilt u een stevige schutting, eentje met een goede prijs én hij moet – als het even kan – duurzaam zijn. Een onmogelijke combinatie? Zeker niet. Kies een Douglas schutting voor uw tuin in Naarden. Deze voldoet aan al deze eisen en meer. Zeker wanneer u kiest voor een prachtige schutting van Lindeman Schuttingen. Wij zijn de specialist voor Naarden en omgeving op het gebied van hout/beton schuttingen, die u bij ons kunt krijgen uitgevoerd in Douglas hout.

De mooiste Douglas schutting in Naarden en omgeving vindt u bij ons

Meer en meer mensen ontdekken de aantrekkingskracht en de eigenschappen van Douglas hout. Wie het belangrijk vindt dat de schutting duurzaam is, maakt met deze houtsoort een fantastische keuze. Het hout is van duurzame oorsprong én de schutting is uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Nu investeren in een schutting van Douglas hout, betekent vele jarenlang zorgeloos genieten. Aan uitstraling levert u niets in. Sterker nog: de fraaie look van het Douglas hout, afkomstig van een noord- en West-Europese naaldboom, is voor veel mensen een andere voorname reden om voor deze schutting te kiezen. Wij leveren u de mooiste Douglas schutting van Naarden en omgeving. Niet alleen qua hout; ook qua beton. U kunt namelijk zelf kiezen of u de betondelen in witgrijs, antraciet of zwart wilt hebben.

Laat u verrassen door onze scherpe prijzen

Zo’n fraaie, duurzame houtsoort, gecombineerd in een schutting met robuuste betondelen: u vreest wellicht dat dit u een hoop geld gaat kosten. Wij kunnen u geruststellen: wij hanteren namelijk echt goede prijzen. Zowel voor de schuttingdelen als voor het plaatsen hiervan. Wilt u weten hoe scherp? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt in het formulier laten weten welke afmetingen u nodig hebt. Wij gaan hiermee aan de slag en komen snel bij u terug met een op maat gemaakte offerte. Uw nieuwe Douglas schutting in uw tuin in Naarden is echt haalbaar tegen een scherpe prijs. Indien u dit wilt, kunnen wij uiteraard ook een bijpassende poort leveren.