Douglas schutting Bussum2019-07-26T07:30:29+00:00

Douglas schutting Bussum

Waar vindt u een prachtige Douglas schutting in Bussum? Lindeman Schuttingen komt deze bij u leveren en plaatsen. Dat is goed nieuws voor de liefhebbers. U zult dan ook zeker niet de eerste zijn die zo’n schutting bij ons bestelt. Desondanks geniet deze houtsoort nog niet de bekendheid van andere houtsoorten die men onder andere kent van schuttingen, zoals vuren- of hardhout. Wie eenmaal voor Douglas heeft gekozen, wil waarschijnlijk niet anders meer. Dat hoeft ook niet, want met het juiste gebruik en goede zorg gaat deze schutting decennialang mee.

De schutting met de uitstaling die u wilt

Onze schuttingen zijn altijd leverbaar in verschillende houtsoorten. U kiest echter bewust voor Douglas hout. Hiermee bent u verzekerd van een fraaie, kenmerkende uitstraling. Daarmee houdt het nog niet op, want u kunt voor onze betondelen altijd kiezen uit de kleuren witgrijs, antraciet en zwart. Elk van deze kleuren heeft een andere wisselwerking met het hout en dus kunt u voor de uitstraling zorgen die bij u past.

Als specialist bieden wij u scherpe prijzen

Wij bieden u niet alleen de mooiste Douglas schutting in Bussum, maar ook een voordelige. Wij hebben van onze beton/hout schuttingen een specialisme gemaakt. Omdat wij volledig zijn gericht op dit type schutting, kennen wij de juiste leveranciers en weten wij als geen ander hoe uit dit hout de mooiste schuttingen vervaardigd moeten worden.

Wij leveren en plaatsen uw nieuwe Douglas schutting in Bussum

Wanneer u bij ons uw nieuwe Douglas schutting bestelt, plaatsen wij deze ook voor u in Bussum. Onze ervaren mensen zullen zorgen voor een prachtige en stevige plaatsing zodat u lang en zorgeloos van uw schutting kunt genieten. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier op de website. Wanneer u ons laat weten welke afmetingen u nodig hebt en of u ook een poort wilt hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. U kunt uw offerteaanvraag eventueel voorzien van een situatieschets, maar dat is niet verplicht. Wanneer wij uw aanvraag en de bijbehorende gegevens hebben ontvangen, zullen wij snel bij u terugkomen met een scherp geprijsd voorstel op mat.