Douglas schutting Almere2019-09-30T20:43:07+00:00

Douglas schutting Almere

Wie een nieuwe schutting laat plaatsen, kan vaak kiezen uit meerdere soorten hout. Wanneer u uw schutting bij ons bestelt en door ons laat plaatsen, hebt u de keuze uit hardhout, vurenhout, grenenhout en Douglas hout. Bij er eerste drie kunt u zich waarschijnlijk wel een voorstelling maken. Het zijn veelgebruikte houtsoorten in diverse toepassingen en veel mensen zijn bekend met het uiterlijk en de uitstraling. Met Douglas hout zit dat iets anders. Lang niet iedereen kent de naam, laat staan dat mensen over het algemeen weten hoe deze houtsoort eruitziet. Wij houden van dit hout en weten zeker dat u dit ook zult doen wanneer u het leert kennen. Vindt u deze houtsoort net zo fraai als wij? Dan kunnen wij zorgen voor een prachtige nieuwe Douglas schutting in Almere. Steeds meer mensen ontdekken de fraaie uitstraling en de voordelen.

Een nieuwe Douglas schutting in Almere: een milieubewuste keuze

Kiezen voor een nieuwe Douglas schutting bij u in Almere, betekent niet alleen kiezen voor een prachtige nieuwe schutting; het is meteen een duurzame beslissing in alle opzichten. Het hout is namelijk afkomstig van de Douglas spar. Dit is een boom die veel voorkomt in west- en noord-Europa. Het hout staat bekend om zijn duurzaamheid: het is bijzonder sterk, bestand tegen tal van weersinvloeden en blijft zeer lang mooi. Kiezen voor deze houtsoort is ook duurzaam omdat de kweek, kap en het beheer van deze bomen op duurzame wijze plaatsvindt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Klinkt zo’n fraaie Douglas schutting bij u in Almere als een aantrekkelijk idee? Is uw huidige schutting aan vervanging toe en wilt u een keuze maken die zorgt voor een prachtig én duurzaam resultaat? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij zullen u vertellen tegen welke scherpe prijzen wij een Douglas schutting in Almere kunnen leveren en plaatsen. Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Vertel ons welke afmetingen u nodig hebt (eventueel voorzien van een situatieschets) en wij zullen zorgen voor een voorstel op maat met een scherpe prijs. Wij kunnen elke Douglas schutting bovendien voorzien van een bijpassende poort indien gewenst.